Linky na housky/bagety 

Dvouřadý stroj BRP 2

Naše nabídka zahrnuje také 4-řadé a 6-řadé stroje.

Automatický dělici a vykulovací stroj 

SOLOBAKER BRP 2 spolu s vyvalovacím zařízením tvoří spolu jednu linku pro výrobu rohlíků, housek a podlouhlého chleba.


Automatický dělici a vykulovací stroj SOLOBAKER BRP-2 je určen na běžné pečivo - výrobu kaiserek, housek, rohlíků atd - dvouřadý stroj. Zařízení může formovat až 3200 kusů za hodinu. Rozměry stroje 650 x 1705 x V1700mm

K nastavení a provozu vyžaduje pouze jednu osobu a jeho kompaktní design znamená, že zařízení na dělení a zaoblování kousků těsta zabírá málo místa. Díky těmto funkcím je BRP schopen pracovat všude, kde je k dispozici minimální prostor. Počítač s intuitivní PLC barevnou dotykovou obrazovkou ukládá až 60 programů a poskytuje uživateli plnou kontrolu nad procesy dělení a zaokrouhlování. Umožňuje výrobu široké škály produktů o hmotnosti od 30 do 140 g.

Dvouřadý stroj BRP-2 je určen k výrobě široké škály housek a je k dispozici ve 2 různých hmotnostních rozmezích:                                                                                                                          

30 g až 100 g 

50 g až 140 g                                                                                                                                              

Při objednávání prosím uveďte hmotnostní rozsah.

Těsto je umístěno do zásobníku o hmotnosti 15 kg. Poté se těsto jemně přivádí do oddělovacího bubnu pomocí speciálně navržených hvězd, aby se zabránilo únavě, a v hlavní komoře přesně rozděleno a zaobleno pomocí zaoblovací desky. Integrovaný prosévač mouky v automatickém rozdělovače a zaoblovače chrání těsto před lepením.
Vyvalovací zařízení navíc rozšiřuje sortiment výroby chleba, včetně housek, rohlíku nebo hamburgerových housek. To poskytuje skutečnou všestrannost v jednom malém zařízení.

Automatický dvouřadý BRP podporují čistý a hladký pohyb těsta během celého procesu dělení a zaokrouhlování. Hvězdy kousky těsta jemně odřezávají a opatrně je přivádějí do hlavní komory, kde je pístem tlačeno do zaoblovací komory bubnu. Zde jsou odříznuty v závislosti na nastavené velikosti.

Buben se poté otáčí pro nový cyklus doplňování těsta. Kousky těsta jsou však zaokrouhleny zaoblovací deskou. Fotobuňka neustále sleduje podávání těsta ze zásobníku a zajišťuje plynulý a nepřerušovaný transport do dělících a zaoblených částí stroje. Vytvořené kousky těsta jsou poté transportovány ze stroje pomocí dopravníkových pásů.

Každý krok procesu dělení a zaokrouhlování je řízen PLC počítačem pomocí intuitivní barevné dotykové obrazovky, která obsahuje až 60 programů. Po vytvoření a uložení receptu produktu jej lze okamžitě vyvolat klepnutím na ikonu.

Inspekční okénka směřující k operátorovi poskytují pekaři bezpečné a snadné sledování úrovně těsta v zásobníku a dělící komoře, když je stroj v provozu. BRP je vybaven bezpečnostním systémem, který okamžitě zastaví stroj, pokud je otevřen některý z přístupových bodů.

Nástavec - vyvalovací zařízení (volitelně při nákupu s děličkou těsta BRP 2).

Verze s nástavcem pro vyvalovaní těsta zvyšuje sortiment výrobků a možnosti výroby. Díky tomu vytváří párky v rohlíku, špičky, burgery a podlouhlé rohlíky.

Kombinace schopností dvouřadého BRP s hmotností od 30 do 140 g s přidanou funkcionalitou nástavce na chléb umožňuje výrobu široké škály dokonale zaoblených výrobků různých hmotností, velikostí a tvarů . Zařízení je univerzální mini výrobní linka na housky.

Tímto způsobem je možné vyrábět produkty, které mají stejný tvar a kvalitu. Perfektním řešením pro vyvalovací jednotku je ovládání přímo z PLC displeje stroje BRP2. Zařízení proto nevyžaduje vlastní napájení.                                                                                                                                   

Ovládací panel s barevnou dotykovou obrazovkou BRP 2 poskytuje plnou kontrolu nad procesem dělení a zaokrouhlování. Každý ze šesti sloupců na obrazovce je zodpovědný za jiný prvek programu.

1. Rychlost - rychlost práce stroje;

2. Regulace komory - objem komory;

3. Rozprašovač mouky I - množství mouky potřebné ke zpracování těsta;

4. Váhové rozmezí - hmotnost kousku těsta;

5. Rozprašovač mouky II - množství mouky na přijímacích pásech;

6. Zaokrouhlovací rychlost - rychlost zaoblovací desky

Každé z nastavení lze kdykoli změnit, aby přesně odpovídalo výrobním potřebám.

Čištění Stroje  - čištění je rychlé, snadné a bezproblémové.

Všechny klíčové komponenty v obou zařízeních jsou přístupné prostřednictvím speciálně navržených oken a dveří. Umožňují důkladné a hygienické čištění s nejmenší námahou na součásti.

Pravidelné čištění a údržba stroje na výrobu housek BRP2 je zásadní pro zachování nejvyšší kvality výroby, zajištění nejvyšších hygienických standardů a maximalizaci životnosti stroje. Veškeré zbytky mouky a malé kousky těsta lze snadno odstranit z vnitřních povrchů pomocí vysavače. Jsou potřeba pouze 4 jednoduché čisticí nástroje: kartáč, škrabka, vysavač, vlhký hadřík.

Naše nabídka zahrnuje také 4-řadé a 6-řadé stroje.    


jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu